Over ons

Wij zijn een dynamisch, vakbekwaam en nog steeds groeiend bedrijf dat zich heeft toegelegd en gespecialiseerd in het onderhoud van stookkanaal,schoorsteen en dak van uw woning.
Belangrijk aspect hierin is dat wij onze klanten behandelen zoals wij als bedrijf ook graag behandeld willen worden;

  • Vriendelijk
  • Serieus
  • Vakbekwaam
  • Vertrouwd

Met name het laatste punt, dat tevens onze bedrijfsslogan “een vertrouwd gevoel” beschrijft wordt door ons gewaarborgd.
Regelmatig komt de schoorsteenveegbranche in een “slecht daglicht” te staan als zogenaamde collega’s malafide oplichtingspraktijken als dagelijkse broodwinning hanteren.
Wij als Haard&Huis schoorsteenveegtechniek willen ons van dit soort “bedrijven” distanciĆ«ren en er dan ook op geen enkele wijze mee geassiocieerd of geconfronteerd worden.
Bij ons is de klant ouderwets,net als onze ambacht,koning en eventueel gegronde klachten, na door ons verrichte werkzaamheden, proberen wij mits in alle redelijkheid binnen 48 uur op te lossen of in samenspraak met de klant een eventueel ander tijdstip te bepalen.

Wegens onrechtmatige aansprakelijkheidstelling in het verleden zijn wij genoodzaakt, op advies van onze verzekeringsmaatschappij, eventuele gebreken aan of op uw dak c.q. schoorsteen te vermelden. Wij geven u daarin gratis raad en deskundig advies. U bent dan ook niet verplicht om tot herstel of vervanging over te gaan.

Wij zijn als bedrijf aangesloten bij;

De NSVB (Nederlandse SchoorsteenVeeg Bond)

De NSVB is een overkoepelend orgaan dat de belangen van de aangesloten schoorsteenveegbedrijven behartigd maar waar u als cliƫnt terecht kunt met vragen en/of eventuele klachten als u er met het desbetreffende bij deze bond aangesloten schoorsteenveegbedrijf niet uitkomt.